Despre mine Mă numesc Anda și acesta este site-ul meu de rețete ketogenice și low carb delicioase  și sănătoase. 

 Sunt pasionată de gătit încă de când eram mică și de-a lungul timpului mi-am tot schimbat stilul de viață în ceea ce privește alimentația, din dorința de a găsi un echilibru între a mânca sănătos și a mă bucura de savoarea și gustul mâncării.

 Interesul pentru un stil de viață sănătos a apărut deoarece, fiind kinetoterapeut, am intrat în contact cu diferite persoane cu probleme de sănătate, iar o parte dintre aceste probleme ar fi putut fi ameliorate doar cu puțină grijă la ceea ce dăm corpului nostru să consume.

 Auzisem de dieta ketogenică de câțiva ani, dar pentru că eram vegetariană, nu i-am dat mare importanță.

 În septembrie 2018 am decis să renunț la jobul pe care îl aveam în Romania, iar în ultimele luni, am trăit prin mai multe orașe de prin colțurile lumii.

 Prima destinație a fost SUA, unde am început să reintroduc în alimentație carnea și unde am învățat să ma uit pe etichetele produselor cumpărate pentru a mă asigura că nu au zahăr sau că au un conținut scăzut. 

 Cu toate că aveam grijă la ce mâncam, din când în când, mai trișam cu dulciurile și, în special, cu cheesecake-ul. Americanii duc rețetele de cheesecake la nivelul de artă, iar deserturile au fost mereu slăbiciunea mea.

 Când am ajuns în China, a fost o adevărată provocare să găsesc un echilibru în alimentație, așa că am decis să încerc stilul de viată ketogenic. 

 Am găsit suficient timp să aloc gătitului, care mă relaxează și cred că principalul motiv care mă îndeamnă să gătesc tot mai mult este gustul deserturilor ketogenice și low carb. După părerea mea, acestea sunt mai bune decât cele tradiționale.

 Unele dintre rețete le fac din ce am la dispoziție în bucătărie, îmi place să mă joc cu ingredientele, să experimentez; pentru altele ma inspir de pe diferite bloguri. Mereu modific rețetele sau le adaptez, de aceea mi s-a părut o idee bună să adun informațiile într-un singur loc și să împărtășesc cu voi toate bunătățile pe care le prepar.

 Aici veți găsi rețete ketogenice și low carb delicioase și sănătoase pentru gustări, feluri principale, pâine, pizza și deserturi. 

 Consider că aceasta este o modalitate bună de a răspândi idei și informații la care am acces, vreau să le împart cu voi în speranța că o să vă ajute să aveți un stil de viață mai sănătos și, în același timp, savuros și delicios.

  Enjoy!
 Anda

Follow me on: